✓ Recap 4 | Aanbevelingen

Dit zijn de highlights over de aanbevelingen.

klik op afbeelding

Boj: “Na het intrigerende en surrealistische Planet Paradroid is nu het sublieme vervolg verschenen met de titel IMOJIMAN.”

Roos: “Imojiman is het vervolg op Planet Paradroid, en net zo’n succes. Je zou het boek ook los kunnen lezen, maar dan mis je een goed boek dus waarom zou je.”

‘Imojiman is een boek vol verbeelding, vernuftige chaos en aandacht voor een betere wereld met diepzinnige gedachten! Een perfect boek voor wie out of the box durft gaan!’

Fany

Miriam ‘Opheliac’: “Zoals Imojiman bestaat er geen een! PJ Pancras weet met hun nieuwste boek een hele unieke en kritisch boek te schrijven, wat best bijzonder is omdat er al zoveel geschreven is.“

“PJ Pancras heeft met Imojiman een indrukwekkend vervolg geschreven op Planet Paradroid die de moeite van het lezen waard is.”

Jacomien: “Imojiman is goed en beeldend geschreven en in het bijzonder geschikt voor liefhebbers van sciencefiction, fantasie en dystopie. De schrijfstijl is aangenaam.”

‘Lees dit boek zou ik zeggen. Geef je eraan over en beweeg soepel door de vele lagen die de auteurs je aanreiken.’

Vuurtje

Letterlady: “Imojiman is naast heerlijk om te lezen ook nog eens een uiterst maatschappelijk relevant boek: als we zo doorgaan is het snel gedaan met de aarde.”

“Imojiman is kortom een echte aanrader, een psychedelisch spiegelpaleis waarin de AI de enige gladgeslepen spiegel lijkt te zijn die zonder oordeel, met oprechte, maar altijd liefdevolle verwondering de werkelijkheid weergeeft zoals die is.”

Gunflower: “Imojiman is voor mij kortom de ontdekking van deze zomer. Aan iedereen aan te bevelen.”

Chris: “Vijf sterren voor dit oorspronkelijke boek van Nederlandse bodem.”

‘De bedoeling van dit alles is om ons wakker te schudden. Imojiman stelt zich niet voor niets de vraag wat belangrijker is in het leven: bewustzijn of intelligentie. Ontdek het antwoord hierop door IMOJIMAN zelf te ondergaan.’

Boj