✓ Recap 5 | Soundtrack

Alhoewel de soundtrack los van het boek staat willen we de toch de highlights meegeven. En hiermee sluiten we de terugblik af.

klik op afbeelding

Saskia: “De bijgeleverde usb-armband kun je in je computer pluggen. Deze voorziet je van een soundtrack van Imojiman die bedoeld is ter versterking van het verhaal. De track biedt een grote variatie aan muziekstromen die je, net als het boek, allerlei kanten uit stuurt. We vinden bijvoorbeeld naast David Bowie de electropunk van The Prodigy, Pygmese regenwoudmuziek , flamenco, techno, dance en natuurlijk de Imojiman Theme Song van EDC & PJ Pancras.”

Femke: “Heel leuk dat er een soundtrack bij zit en dat je tijdens het lezen passende muziek op kan zetten.”

‘Op de bijgevoegde soundtrack vertalen de schrijvers hun emoties in muziek en zo geven ze de sfeer van dit boek een extra dimensie.’

Fany

Fred: “Een interessante extra is de mogelijkheid om, al lezend, de soundtrack te beluisteren die voor dit boek is ontwikkeld. Dit maakt de leeservaring nog indringender.“ 

Soraya: “Niet alleen heeft het 6 verschillende covers maar ook kun je een onwijs gave soundtrack beluisteren tijdens het lezen.”

Vuurtje: “Ik ontdekte deze unieke roman via het radioprogramma van living legend Eddy De Clercq die de soundtrack bij het boek maakte. Eddy sprak lovend over het boek. Hij vond het psychedelisch, maar ook rebels en… gevoelig.”

‘Na de soundtrack beluisterd te hebben was ik om en bestelde meteen het eBook.’

Vuurtje