Eindelijk

In 6 kleuren uitgegeven.

Het is op de kop af 4 jaar geleden dat de prequel ‘Planet Paradroid’ uitkwam. Volgens Hebban ‘een filosofische fabel… een knappe en bijna niet te overschatten unieke roman.’ Vandaag presenteren wij trots deel 2 van de PP-reeks met de titel ‘IMOJIMAN’.

In deze cli-fi roman is VDR, de AI-therapeut die mens werd in Planet Paradroid, op zoek naar zingeving. Is bewustzijn immers niet belangrijker dan intelligentie?

VDR zwerft rond in het Wood Wide Web en noemt zichzelf Imojiman. Via zijn menselijke soulmate Stek belandt hij in El Sur, de woestijn van Espania. De bewoners zijn outlaws die handelen in mensen en plutonium. Eco-activiste en biologe Charlie Silverant bestiert in El Sur haar ondergrondse plantenimperium, waar ze zoekt naar manieren om het antropoceen een halt toe te roepen.

Deze omgeving, waarin natuur en technologie op onwaarschijnlijke wijze samenkomen, is voor VDR ideaal om zijn bewustzijn de vrije loop te te laten. Lukt het hem zijn nieuwe droom, zich voortplanten, waar te maken? Lukt het zijn vrienden uit Damstad, die in El Sur het huwelijk van Stek en Winston komen vieren, zich te verzoenen met hun onvermijdelijke lot?

DIT uitgevers heeft bewust IMOJIMAN niet in oplage genomen. Het boek wordt pas geproduceerd nadat de lezer zijn eigen kleur heeft gekozen. Dat is veel millieuvriendelijker.

Of kies voor een eBook.

De prachtige boekomslag is ontworpen door Bart Heideman (uncanny.design) en geeft – zoals Bart dat als geen ander kan – perfect de inhoud van de roman weer.

Ontwerp Bart Heideman

Daarnaast hebben we met een aantal geweldige mensen mogen samenwerken. Wat betreft de tekst danken we Grayson Bray Morris, voor haar wijze raad en redactionele adviezen en persklaarmaakster Brenda Heeringa en corrector Jan Van de Laar voor hun precisie en deskundigheid.

Tevens gaat onze dank uit naar de Eddy De Clercq en Zorko Opacic voor het produceren van de theme song en schitterende, gelaagde soundtrack die binnenkort online gaan.

Ook danken we Naomian Jansen voor haar intrigerende video painting en haar teaser animaties.

En last but not least bedanken we Laura Dinkla voor de heldere opmaak van het boek en eBook.